Tinder aplikace – seznamka online – návod, zkušenosti, ceny

Tinder se stal tak populárním, protože se neuvěřitelně snadno používá a nabízí velký potenciál pro poznávání nových lidí. Jeho používání je navíc zdarma, takže je dostupný téměř pro každého. Aplikace se také stala známou díky své „hookup kultuře“, protože ji často používají lidé, kteří hledají příležitostná setkání nebo známosti na jednu noc. Lze ji však použít i pro vážnější vztahy. Co to ale onen fenomén jménem Tinder je?

Tinder se také stal skvělým způsobem, jak se seznámit s lidmi, kteří jsou mimo „běžný“ společenský okruh. Může to být skvělý způsob, jak získat nové přátele nebo dokonce najít někoho, s kým byste mohli potenciálně chodit.

Tinder – co to je?

Tinder – co to je? Onen slavný Tinder je populární seznamovací aplikace, která pomáhá lidem najít potenciální protějšky na základě jejich preferencí.

Jedná se o mobilní aplikaci pro vyhledávání v sociálních sítích na základě polohy, která uživatelům umožňuje označit další uživatele, kteří se jim líbí (přejetím prstem doprava) nebo nelíbili (přejetím prstem doleva).

Pokud se obě strany vzájemné přitahují, Tinder to označí za shodu a umožňuje jim chatovat.

Tinder seznamka

V posledních letech se seznamování online stává stále oblíbenějším způsobem, jak se nezadaní lidé mohou seznámit s potenciálními partnery. Jednou z nejznámějších je Tinder seznamka, která je současně jednou z nejpopulárnějších online seznamek.

Tinder seznamka je založená na aplikaci, která uživatelům umožňuje vytvořit si profil, procházet potenciální protějšky a začít konverzaci s ostatními uživateli. Kromě mobilní aplikace provozuje Tinder také webové stránky.

Tinder je známý svou zábavnou a odlehčenou atmosférou. Uživatelé jsou povzbuzováni k otevřenosti a upřímnosti v rozhovorech a aplikace navíc obsahuje užitečné funkce, jako je hra na prolomení ledů a speciální algoritmus pro dohazování, který uživatelům pomáhá najít kompatibilní partnery.

Díky Tinder seznamce je ovšem možné najít také životního partnera. Jaké jsou ty nejkrásnější citáty o lásce, kterou můžou uživatelé díky této sociální síti nalézt?

Tinder – registrace

Tinder je dnes jednou z nejoblíbenějších seznamovacích aplikací a je jasné proč. Díky jednoduchému procesu registrace Tinder umožňuje rychlé online seznamování.

Prvním krokem k Tinder registraci je vytvoření profilu. K tomu je potřeba platná e-mailová adresa a také několik základních údajů o sobě.

Mezi takové údaje patří jméno, věk, pohlaví a místo pobytu. Dále je potřeba uvést profilovou fotografii, která bude sloužit ostatním členům k tomu, aby uživatele našli.

Po vytvoření profilu je možné začít swipovat. To je jádro zážitku z aplikace Tinder a právě zde se mohou lidé začít spojovat.

Tinder aplikace

Tinder aplikace je seznamovací aplikace, která se stala základem moderního života nezadaných. Přinesla revoluci ve způsobu, jakým se lidé seznamují a navazují kontakty s potenciálními partnery, a díky ní je hledání partnera snazší.

Aplikace Tinder funguje tak, že si uživatelé vytvoří svůj profil včetně fotografií a popisu a poté se jim zobrazí další uživatelé v jejich okolí.

V případě stahování aplikace Tinder je dobré ale dávat pozor, zda se stahuje správná a ověřená verze. Pro kontrolu může posloužit antivirový program.

Jak funguje Tinder?

Nezadaným lidem usnadnil Tinder hledání potenciálních partnerů ale také „pouze“ přátel. Zde je stručný přehled toho, jak funguje Tinder?

Když si poprvé někdo vytvoří účet na Tinderu, bude vyzván, aby so nahrál několik fotografií a napsal o sobě krátký životopis.

Takový profil uvidí ostatní uživatelé Tinderu, když budou hledat potenciální protějšky. Výhodné také může být vyplnit další informace, jako je věk, pohlaví a místo, kde se nacházíte.

Jakmile je profil nastaven, může se začít s používáním aplikace. Jak funguje Tinder po nastavení profilu?

Potenciální protějšky je možné vyhledávat tak, že na jejich profilu se přejede prstem doleva nebo doprava. Pokud se přejede prstem doprava, znamená to, že daná osoba uživatele zaujala a chce se s ní spojit.

Pokud se přejdete prstem doleva, znamená to, že o danou se neprojevuje zájem.

Pokud oba lidé přejedou na profilu toho druhého prstem doprava, vznikne shoda. To znamená, že s druhou osobou se může začít chatovat.

Tinder také nabízí řadu funkcí, které mohou pomoci najít potenciální protějšky. Jednou z těchto funkcí je funkce Boost„, která profil umístí na přední místa ve vyhledávání ostatních uživatelů. To může pomoci k většímu zviditelnění a potenciálně i k většímu počtu shod.

Tinder má také funkci „Super Like“, která umožní dát někomu najevo, že se mu líbí. Když někdo obdrží „Super Like“, dostane oznámení, že se někomu líbí.

Tinder – profil

Co ale napsat (a jak) na svůj Tinder profil a získat tak originální prezentaci?

Pro začátek bude potřeba vybrat si uživatelské jméno a také vhodnou profilovou fotografii. Následně se bude hodit zajímavý životopis. Životopis je totiž důležitou součástí Tinder profilu a je tak důležité, aby byl správný a aktuální.

Použití správných klíčových slov může pomoci k nalezení toho správného protějšku. Tinder má totiž tzv. funkci vyhledávání, která umožňuje hledat shody na základě daných klíčových slov.

Tinder online

Proč musí být uživatel při používání Tinder online?

Tinder je aplikace, která je založená na aktuální poloze. Ta tak může najít potenciální protějšky právě na základě toho, zda se vyskytují blízko danému uživateli.

Uživatel by tak měl mít možnost být během používání Tinderu online pořád (resp. užívání Tinderu v případě, že je dotyčný mimo signál nebo wifi připojení, by tak nemuselo mít úplně cenu).

Díky online připojení totiž aplikace může plnit funkce, díky kterým si může dotyčný najít svůj protějšek rychleji.

Tinder bez Facebooku

Přestože Tinder je velice populární seznamovací aplikace, část uživatelů o něm neví úplně všechno. Jednou z takových informací, která není v povědomí mnoha uživatelů je, že k používání Tinderu není třeba účet na Facebooku. Jak tedy funguje Tinder bez Facebooku?

Tinder bez Facebooku funguje relativně jednoduše – stačí si Tinder aplikaci stáhnout a je to. Propojení účtů na sociálních sítích není nutné. Registrace totiž může proběhnout přes emailovou adresu.

Na první schůzku, která je domluvená přes Tinder je dobré volit veřejná místa, jako je například místní kavárna.

Tinder návod

Jak používat Tinder? Návod na používání Tinderu obsahuje pár základních kroků. Prvním z nich je vytvoření účtu.

Do stažení aplikace se vytvoří účet, do kterého se následně vyplní podrobnosti o dané osobě apod. Zkrátka následuje vyplňování profilu.

Potě stačí vybírat protějšky, které dotyčného zaujmou. Onen zájem se dává najevo tím že se přejede prstem po fotografii. Tzv. swipování je hlavní způsob, jak na Tinderu najít svou druhou polovičku.

Po shodě je možné si začít z dotyčným psát. V případě, že se dotyční domluví na schůzce, kde se sejdou příště, není vhodné takovou informaci tajit a nikomu nic neříct. Vždy je lepší na první schůzky chodit na veřejná místa a dát alespoň někomu vědět, kam se pravdu jede.

V případě, že uživatel narazí na někoho podezřelého, nebo na podezřelou aktivitu, nabízí Tinder možnost blokovat uživatele, nahlásit a dokonce také nastavit tísňové volání.

Tinder návod je tak relativně jednoduchý a intuitivní. Každý uživatel se tak za pár chvilek naučí aplikaci profesionálně ovládat a využívat ji tak naplno.

Tinder zdarma

Je Tinder zdarma? Ano, stažení aplikace a její standardní užívání je bezplatné.

Aplikace tak nabízí možnost základního užívání zdarma bez nutnosti platit předplatné. Uživatelé se tak mohou ihned po stažení aplikace a vytvoření profilu začít hned seznamovat.

Přestože je Tinder zdarma, nabízí také předplacené funkce, které mohou seznamování ještě ulehčit.

TIP: Další aplikace, která je zdarma a zároveň velmi úspěšná je Instagram. Jak ho používat a jak na něm sdílet příspěvky?

Tinder ceny

Tinder totiž nedávno oznámil, že zavede poplatky na vybrané služby. Jedná se o určitý cenový plán, který bude založen na věku a také funkcích. Jaké tedy zavede Tinder ceny?

Cílem zavedení poplatků je poskytnout uživatelům větší výběr a také lepší hodnotu. Přeplatné bude mít celkem tři úrovně: Tinder Plus, Tinder Gold a Tinder Platinum.

Tinder Plus bude pro uživatele mladší 30 let zdarma, zatímco uživatelé starší 30 let budou platit 9,99 amerických dolarů měsíčně.

Předplatné Tinder Gold bude stát 14,99 amerických dolarů měsíčně a bude zahrnovat přístup k funkci „Líbíš se mi„, která uživatelům umožní vidět, kdo je lajkoval, ještě předtím, než po něm přejedou prstem.

Nejdražší Tinder Platinum bude stát 19,99 amerických dolarů měsíčně a bude zahrnovat přístup k funkci „Top Picks„, což je výběr vysoce kompatibilních shod.

Nový cenový plán má uživatele přimět k nákupu dražších předplatných, protože budou mít přístup k více funkcím. Nový cenový plán sice může být pro některé uživatele o něco dražší, ale může být přínosný i pro ty, kteří hledají více funkcí a více kompatibilních profilů.

Tinder ceny jsou tak rozděleny podle jednotlivých předplatných. Co ale konkrétně dané balíčky budou zahrnovat?

Tinder Plus

Tinder Plus umožňuje přístup k rozšířeným funkcím jako je možnost přetáčet a vracet zpět náhodné swipy a také možnost změny polohy.

Tinder Gold

Tinder Gold umožňuje uživatelům přístup k dalším funkcím, jako je neomezený počet lajků, přetáčení swipů a tzv. Super lajků.

Tinder Platinum

Tinder Platinum poskytuje přístup k exkluzivním funkcím, jako jsou neomezené lajky, přetáčení, pas, zvýšení profilu a také přístup k funkci Top Picks, která sestavuje seznam potenciálních protějšků speciálně pro ně.

Tinder ikony

Tinder ikony jsou nedílnou součástí fungování aplikace. Ikony slouží k označení různých částí aplikace, jako je typ hledaného protějšku, typy zpráv, které chce uživatel posílat a další

První nejpoužívanější Tinder ikonou je ikona srdce. Tato ikona se používá k označení toho, že se uživateli někdo líbí. Když se na něčím profilu přejede prstem doprava, zobrazí se ikona srdce. Tím se dotyčnému sdělí, že druhého zaujal a má zájem se o něm dozvědět více.

Druhou nejpoužívanější Tinder ikonou je ikona „X„. Ikona slouží k označení, že někdo uživatele nezajímá. Když na něčím profilu přejede prstem doleva, zobrazí se ikona X.

Třetí populární ikonou je ikona hvězdičky, která slouží k označení, že se uživatel se s někým shodl. Když uživatelé přejedou navzájem prstem doprava na profilech toho druhého, zobrazí se ikona hvězdičky. To oběma oznámí, že našli shodu a můžete spolu začít komunikovat.

Tinder zkušenosti

Uživatelé mají s aplikací Tinder zkušenosti jak dobré, tak ty smíšené. Může záležet na nastavení profilu (a tedy i klíčových slov), které si uživatel určí, ale také na náhodě.

V každém případě není úplná rarita, že uživatelé, kteří se najdou na Tinderu, spolu zůstanou a nedají tak na benefity aplikace dopustit.

Tinder diskuze

I přes nesporné výhody, které nabízí Tinder, diskuse na internetu mohou ukazovat opak. Nicméně takovéto Tinder diskuse se vůbec nevyplatí číst a je rozhodně lepší dát na svou vlastní zkušenost, případně zkušenost někoho blízkého z okolí.